Enklare tillträden

2019-02-06

Nu har vår tjänst Tambur varit igång sedan våren 2018. Varje dag registreras nästan 300 nya bostadsaffärer i systemet och det är en ökande trend. Och jag förstår varför. Mäklarbranschen talar om en revolution. Det känns fantastiskt. 

Vad är egentligen Tambur? Det är en digital tjänst som underlättar hanteringen av bostadstillträden för mäklare, mäklarassistenter och bankhandläggare. I portalen kan man på ett säkert sätt dela information med alla som ska ha tillgång till den. Tambur är en kostnadsfri tjänst (för mäklarfirmor), som är utvecklad genom ett samarbete mellan bankerna, mäklarorganisationerna och UC.

Vi på UC fick förmånen att prata med en av våra användare, Erik Andersen på Svensk Fastighetsförmedling, och så här beskriver han fördelen med att använda tjänsten.

erik-andersen-round.JPG”De flesta i branschen drömmer om att kunna lägga mindre tid på administration och istället arbeta mer proaktivt och boka in fler kundmöten till exempel. Det blir möjligt tack vare Tambur. Det frigör så mycket tid nu när allt finns samlat i portalen. Dessutom spenderar jag mycket mindre tid i telefonköer hos bankerna nu. Jag behöver till exempel inte längre jaga runt efter lösenuppgifter, utan de uppdateras av banken i portalen, både när ärendet läggs upp och på tillträdesdagen. Det som förr tog minst en timme tar bara en kvart idag.”

Nyfiken på att läsa mer om hur Erik på Svensk Fastighetsförmedling upplever tjänsten? Då kan du läsa mer här.

Kontakta mig

Victoria Preger

Director, Marketing and Communications

Victoria brinner för kommunikation i alla dess former. Hon har sedan 1999 arbetat med journalistik, marknadsföring, PR och kommunikation. Inom UC-koncernen är hon verksam som marknads- och kommunikationschef. Hon älskar att vistas i naturen, är aktiv barnledare i Friluftsfrämjandet, gillar de småländska skogarna där hon har sina rötter och havet där hon tillbringar ledig tid i fritidshuset på Åland.