Allabolag lanserar format med viewability-garanti

Nyhet sep 18, 2017 01:00

Att annonsera med Allabolags nya format betyder kort och gott att du bara betalar för de annonser som visas enligt IAB's riktlinjer för viewability. Frågan kring viewability har seglat upp som en av de viktigaste KPI:erna som kampanjer utvärderas på och därför vill Allabolag möta upp medieköparnas önskemål om att redan innan köpet få veta vad de får ut av kampanjen i fråga om synlighet.

– Vi har under de senaste åren aktivt arbetat med att förbättra vår sajt och vässa våra erbjudanden för att på bästa sätt möta marknadens efterfrågan. Nu tar vi nästa steg och skapar några helt nya placeringar som både ger annonsörerna bra synlighet samtidigt som vi värnar om besökarna, säger Johan Sandberg, produktchef på Allabolag.

Formaten lanseras i mitten av september och intresset har varit stort.

– Intresset är oerhört stort! Nästintill alla offerter har innehållit de nya formaten, vilket känns otroligt kul och ger en indikation på hur bra de nya formaten är, säger Sebatian Tibbling, Head Of Digital på Adviser som ansvarar för försäljningen av dipslayannonsering på Allabolag.

Så fungerar det nya formatet:

●Du bokar formaten med garanterad synlighet enligt IAB's standard.

●Formatet finns i desktop och mobil och är ett stickyformat i storlekarna 980x120 för desktop och 320x80 för mobil.

●Vi kontrollerar synligheten av din kampanj med Adforms verktyg för mätning av Viewability (PPAS).

●Det antalet annonsvisningar du köper får du levererat med 100% viewability.


Formaten lanseras i mitten av september. För mer information och frågor kring Allabolag.se eller de möjligheter som erbjuds:

Johan Sandberg Produktchef Allabolag johan.sandberg@allabolag.se

0739 - 14 41 87

Sebastian Tibbling Ansvarig för displayannonsering sebastian@adviser.se

0708- 55 17 22

Allabolag.se är Sveriges största sajt för företagsinformation - läs mer om kanalen, målgruppen och de olika format vi erbjuder här: https://ocast.com/sv-se/brands/allabolag-se-507 samt besök allabolag.se