Asiakastieto Group förstärker med expert inom kundinsikt

Pressmeddelande apr 11, 2019 12:00

Asiakastieto Group, där UC ingår, rekryterar Karl-Johan Werner som ansvarig för koncernens erbjudande inom Customer Data Management.

Asiakastieto Group förstärker och rekryterar Karl-Johan Werner till rollen som Director, Customer Data Management. Karl-Johan har över 20 års erfarenhet av att arbeta med databaserade kundinsikter, och kommer stärka koncernens erbjudande inom just detta område.

- Det finns en enorm potential för majoriteten av företag att bli effektivare i sin ny-, kors- och merförsäljning genom att basera aktiviteter och affärsbeslut på extern data kring kundernas behov, beteende och potential. Att få vara en del av Asiakastieto Group och dess enorma utbud av just data känns oerhört spännande och jag ser fram emot att utveckla vårt erbjudande inom just sälj- och marknadsområdet, säger Karl-Johan Werner, ny Director, Customer Data Management på Asiakastieto Group.

Karl-Johan har arbetat i över 20 år i olika roller med det gemensamma målet att förädla och ta fram insikter baserad på stor mängder data, senast i rollen som chef för avdelningen Kundinsikt på bank- och försäkringsbolaget Skandia.

Inom Asiakastieto Group, där UC ingår, kommer Karl-Johan att ingå i den nordiska ledningsgruppen och ansvara för affärsområdet Customer Data Management. Karl-Johan har tillträtt sin roll.