uc-dagen-STHLM-startsida-uc.jpg


Välkommen till UC-dagen! 

UC-dagen är vårt årliga återkommande och väldigt uppskattade event. Vi bjuder in våra kunder från bank, finans och andra branscher som nyttjar våra affärs- och kreditinformationstjänster, till en dag fylld av såväl värdefull kunskap och inspiration, som underhållning.

Vi välkomnar självklart även dig som inte är kund till oss till UC-dagen. Programmet bjuder på ett stort antal olika föreläsningar med varierande teman som är berikande och relevanta inom många olika branscher. UC-dagen ger dig också en fantastisk möjlighet att nätverka under trevliga former – i fikapauser, på lunchen och inte minst på det avslutande minglet med tilltugg.

Vi uppdaterar programmet löpande, så kika in då och då för de senaste talarna och underhållningen!

Var och när?

Vi ses på Stockholm Waterfront Congress Centre den 6 november.
Programmet startar klockan 09.00 och vi rundar av klockan 17.00, följt av branschmingel med tilltugg.

Årets moderator

 

Kattis Ahlström

Moderator

Kattis är en av våra största TV-personligheter och en mycket engagerad och uppskattad moderator. Kattis har varit programledare för en rad olika TV- och radioprogram såsom Eurovision Song Contest, Arvinge Okänd och Världens barn. Utöver programledarskapet har Kattis ett djupt socialt engagemang och har varit aktiv i Rädda Barnen, Lilla barnets fond och som generalsekreterare i BRIS. I rollen som Moderator kommer hon att lotsa oss genom UC-dagen.

Årets talare

 

Lars-Johan Jarnheimer

Om man hyvlar blir det spån – kundfokus, förändringsarbete och ledarskap

Styrelseproffset och företagsledaren Lars-Johan Jarnheimer vet vad som krävs för att en företagsidé ska lyckas. Han har haft en rad höga chefspositioner inom Tele2, H&M, SAAB, ZTV och Eniro. 2015 tog han över efter Ingvar Kamprad som styrelseordförande för INGKA Holding B.V. (IKEA). Lars-Johan kommer prata om vikten av att sätta kunden i fokus, att våga vara annorlunda och sina erfarenheter av förändringsarbete. Dessutom bjuder han på sitt framgångsrecept som entreprenör och ledare.

Tuva Palm

När överlevnad kräver digital kompass och nästa generations ledarskap

Med sina mer än 20 års erfarenhet av att ha expanderat och digitaliserat bolag som Klarna, Nordnet och Oracle är Tuva Palm idag en av Sveriges mäktigaste inom tech. Hon har byggt mjukvara och hårdvara som används på miljarder datorer dagligen. Hon kommer att ge oss positiv inspiration kring morgondagens utmaningar kopplat till produktutveckling, digitalisering, ledarskap och framtid.

Tobias Karlsson

Om en inspirerande livsresa - från motgångar till livsglädje och glitter

Den kände dansaren och koreografen Tobias Karlsson har gjort en resa genom mobbning, garderober och ensamhet, men också genom kärlek, vänskap och en massa jävlar anamma. Bakom den glittriga fasaden finns en man som mött motgångar, men gjort det med en stenhård vilja och ett stort hjärta. Med sin smittande livsglädje och passion för det han gör, inspirerar och berör Tobias Karlsson alla i rummet.

Mona Riabacke

Vad styr vårt beslutsfattande och varför gör vi som vi gör?

Mona har en bakgrund som forskare och är doktor i risk- & beslutsanalys. Mona kommer att ge oss insikt i hur vi bättre kan leda oss själva och andra i tider av förändring och ett allt högre tempo. Vad styr vårt beslutsfattande? Hur fungerar vi, varför gör vi som vi gör och hur kan vi göra det bättre? Mona bjuder på användbara verktyg för att kommunicera, driva förändring och samarbeta för att skapa resultat.

Märtha Rehnberg

What is the next small big thing?

Märtha är utbildad politisk ekonom, expert på 3D-teknik och tech-futurist. Hon är utvald av Europeiska kommissionen och danska regeringen för att växla upp hållbarhetsarbetet. Dessutom har hon blivit utsedd till "Leader of Tomorrow" tre år i rad. Hon anser att teknologisk intuition är ett måste för den digitala eran och hon kommer dela med sig av sin kunskap om morgondagens teknik och "Disruptive Innovation". Sitt föredrag om kreativitet, artificiell intelligens och digitalisering håller hon på engelska.