UC Business School

Kreditkurser

 

UC Business School erbjuder grundkurser inom kreditgivning till företag och privatpersoner utifrån kreditupplysningens riskfaktorer.

Vi erbjuder även kurser inom penningtvätt och bedrägerier samt diplomutbildningar i samarbete med CREDMA.

Under hösten anordnar vi en kurs inom Portfolio Management Analytics (PMA) tillsammans med ScorePlus, läs mer om det här! 

Våra utbildningar är populära och våra kursdeltagare ger oss höga betyg. Testa oss du också. 

Företagsbedömning

Företag

  • Grundläggande heldagskurs i företagsbedömning 
Läs mer och boka

Personbedömning

Privatperson

  • Halvdagskurs i kreditbedömning av svenska privatpersoner
Läs mer och boka

Bedrägeribrott

Bedrägeri

  • Halvdagskurs med fokus på bedrägerier mot privatpersoner och företag
Läs mer och boka

Bedrägeribrott

Penningtvätt

  • Halvdagskurs med fokus på grundläggande penningtvätts-regelverket och regelefterlevnad
Läs mer och boka

Kreditkurser i samarbete med ScorePlus

Nyhet!

I december anordnar UC en tvådagarskurs med Gerard Scallan om Portfolio Management Analytics (PMA). Kursen heter "Portfolio Management Analytics - Credit Risk Reporting and Evaluation" och går vanligtvis bara i Bristol. Gerard är en pionjär inom modellbyggande sedan 30 år. Ett unikt tillfälle för Sveriges kreditbransch att lära sig mer om scoring och modellbyggande!

Läs mer om kursen här!

Kreditkurser i samarbete med CREDMA

UC Business School har ett samarbete med CREDMA där vi erbjuder vissa av deras diplomutbildningar som individuella kurser. Dessa kurser bokas via UC Business School men själva utbildningen genomförs av CREDMA. 

Läs mer om våra kreditkurser via CREDMA

Vår kund berättar

Företagsanpassad utbildning ger Wasa Kredit konkurrensfördelar

På finansbolaget Wasa Kredit ser man de 240 medarbetarnas kompetens som sin viktigaste tillgång. För att alla ska kunna fatta kloka och snabba beslut får medarbetarna gå en heldagsutbildning i kreditbedömning som UC har skräddarsytt efter Wasa Kredits behov. De anställda får samma plattform att stå på, vilket till leder till bättre kundservice och säkrare, lönsammare kreditbeslut.

Skräddarsydda kurser

Anpassat efter just era behov

Med en skräddarsydd kurs anpassar vi innehållet efter ditt företags behov och använder exempel från er verksamhet. UC Business School använder sig av UCs kreditupplysningar för att diskutera risker hos olika företag och/eller privatpersoner och värderingen av dessa risker. Diskussioner kring olika case gör att inlärningen blir relevant och rolig för dina medarbetare och kollegor. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta våra experter

Richard Damberg

Richard Damberg

Utbildare och kreditexpert

Richard har arbetat som företagsrådgivare i SEB i 11 år och har hjälpt allt från den lilla nystartade firman till stora koncerner. Richard brinner för utbildningar och har hållit kurser till och från i tjugofem år.
08-670 90 55 richard.damberg@uc.se
Kundservice

Kundservice

08-670 90 00 info@uc.se